torsdag 24 juni 2010

äsch

jag kände att det var dags att städa rummet när det började lukta banan. så då gör jag det. fattar inte ens hur jag fick plats med alla kläder förut när jag hade hälften så stor garderob som jag har nu. ett mysterium. ja, jag var ju också tvungen att städa för jag åker till holmön imorgon och firar midsommar sen är jag bara hemma i två dagar sen åker jag till borlänge!!! och då vill man väl inte komma hem sen till ungefär världens stökigaste rum.

en annan jag tänkte på var hur fan man kan döpa sitt barn till Börre. det är nämligen ett barn i den boken jag läser nu som heter det. iförsig så är det i norge och det är ett streck över o:et men
nu hittar jag inte det på tangentbordet. men det är ju samma sak. himmel. börre.

tisdag 22 juni 2010

topp tre kärlekspar

1. vickan och danne. är ju tvungen i dessa dagar plus att jag satt framför teven i lördags och tyckte att det hela var mycket fint. om än lite långtråkigt ibland. men när daniel grät och han skakade som ett litet löv när de skulle byta ringar och hans hmm:ningar i samband med sitt tal till victoria (obs att jag såg talet på aftonbladets webbteve i efterhand) var ju så mänskligt och rörande.
jag måste ju också vara den enda tycker att det är "coolt" med ett kronprinsessbröllop.
fatta hur dom gräver fram gamla ordnar och kronor och diadem och smycken för att använda. det är ju kul att dom får komma fram någon gång också. blir lite matt av att tänka på hur gamla de sakerna är. och vilken släkt! shit hela europas kungahus är ju släkt med varandra och tänk sen bakåt i tiden. tänk alla sveriges kungar och drottningar.
jaja nu borde jag ju avsluta med att säga att jag "inte" är rojalist. vad nu det är. hade inte ens hört ordet fram tills i helgen. skitsamma jag gillar kungahus och kungligheter och historiska grejer men jag tycker fortfarande att det inte var så bra att skattepengarna sponsrade galejet.

de jag dock tyckte mest synd om var säpovakterna som fick springa bredvid vagnen hela vägen! hahaha höll på att skratta ihjäl mig. vad ska fyra (nog ganska trötta efter springturen) säpovakter göra om det blir ett attentat. det var ju ändå typ 6000 andra vakter, poliser och hästar med i kortegen. ja, allt för säkerheten.

en annan sak jag tänkte på vore om det var nån som hade planterat en bomb i storkyrkan eller bredvid någonstans som smällde precis när vigseln skulle börja. hela sveriges kungahus, de flesta av europas kungahus och hela sveriges regering och massa andra viktiga personer skulle försvinna. det skulle ju bli ena jävla rubriker i tidningarna.

2. gunnar och jenny i avsnittet av ullared som jag såg nyss! de såg helt nyförälskade ut och var jättefina tillsammans och ååååh.

3. sid och cassie i skins. nu är jag på typ sjunde avsnittet av andra säsongen och dom är ju liksom inte tillsammans för det är ganska komplicerat men åh vad jag skulle vilja att missförstånd inte existerade ibland. dom passar ju så himla bra ihop!!!

nu blev det ju lite ofördelat bland motiveringarna av paren men. lev med det

söndag 20 juni 2010

albatross

mitt sista sommarlov började bra men sedan gick det som neråt. lyckades hålla mig sysselsatt ett par dagar sen tog det stopp. det är ju egentligen de här dagarna jag längtade efter när det var som jävligast där i februari men nu känner jag mig så rastlös!!! plz kan det sluta regna så att jag kan fara och bada nån gång (badade inte många gånger förra sommarn kan jag ju säga) och när det har äntligen blivit sol så kan det ju gärna få sluta blåsa så att man inte blir helt stelfrusen och sen är jag ganska nöjd!!! brb nu ska jag fortsätta se skins

onsdag 9 juni 2010

tre roliga saker som har hänt idag

- jag har sett elefanter
- boken jag har skrivit två texter för har fått ett förlag! jättejätteroligt. så håll utkik nästa höst!!!
- min lillebror fyller år=mycket fika

tisdag 8 juni 2010

mina blommors mamma

skadespecial med tanke på slaget om midgård idag

- sprang ihop med en kille och vi slog ihop huvudena så hårt att de liksom studsade bort från varandra, kändes som att hjärnan krossades (i en millisekund), lite av skinnet vid tinningen skavdes också bort (hahaha vet dock ej hur det gick till)

- fick en armbåge just i mellangärdet. förlorade andnings och talförmågan. på frågan gick det bra fick jag nästan inte ens fram: iiiih iiiiii iiiii aaaa så jag nickade istället. läskigt det där

- fick skavsår pga av jag var tvungen att vara barfota i conversen för att jag tappade bort en socka i myllret av esteter på en fotbollsläktare

söndag 6 juni 2010

silent shout

eftersom att blogger är sämst på att hantera bilder (eller så är det jag som gör fel) så har jag gjort en till blogg där jag lägger upp typ enbart bilder: www.darklands.blogg.se
kolla kolla ju

lördag 5 juni 2010

och vad vet du om gryningen? förrän du mött varje morgon, med sömnlösa ögon...

även om det nästan aldrig blir som man tänkt sig och man fryser så man skakar och knappt kan prata och när man ska cykla hem själv många kilometer så känns det ändå fint när man gör det i soluppgången.

fredag 4 juni 2010

istiden

jaha ja det var ju jävligt roligt att masshysteri har ställt in sin spelning ikväll och min väska har gått sönder och det kommer säkert regna ändå. hoppas det regnar.

torsdag 3 juni 2010

masshysteri

imorgon ska jag se till att det blir panic on the streets of täfteå

onsdag 2 juni 2010

cicht













saker som hänt i mitt spännande liv

- igår gjorde jag misstaget att sätta mig vid en buske, under en björk och vänta på bussen. umeå=många björkar=mycket bladlöss.
-idag när jag skulle på kupan så hör jag något som knackar någonstans, jag kollar mig omkring och då är det två tanter som har fastnat i hissen. jag försöker få upp hissdörren men den sitter fast. tanterna ser lite hysteriska ut men så trycker ena tanten på någon knapp och hissen hoppar till och fortsätter sedan neråt. vet dock inte hur det gick för dem. om de tog sig ut någon gång.
-min hemsida som jag jobbat med i webdesignen som slutprojekt fick krupp och vägrade fungera på redovisningen. mycket. roligt. mitt data/teknikälskande bara växer.
-hade min sista idrottslektion någonsin idag


jag har också sett ganska många igelkottar på sistone